We all want the same thing, we want Love

öppethus i morgon, börjar klockan två så blir sovmorgon, skönt, så skönt. 
lite musik så här en tisdagkväll Musik


kärlek

sitter och dreglar över dem här, är de inte så vackra?


28 november

hejhej, har verkligen inte suttit vid datan på flera dagar. ganska skönt
lite lätt måndagsångest, men visar sig att jag bara har en lektion idag. ohoo lycklig.
efter idag har jag 16 dagar kvar i skolan, sen har jag lov.
bara bra saker idag
puss puss

My love is your love, your love is my love

hej, måndag! sett på film, Frenkenstein.. men iallafall? och sen matte prov. slutade klockan halv ett så har varit hemma i en och en halv timme. under den tiden har jag kommit fram till att jag har 21 skoldagar kvar sen är det jullov. vad sägs om det? inte helt fel

söndag kväll

ligger i min säng och tittar på gossip girl, missar ju jämt när den går på tvn, yoga istället. eller sträcka lite som min kusin säger.. blir man inte trött av det här vädret? dimmigt och allmänt deprimerande? oj, jag pratade om vädret, hej så kul.

ha det så bra till nästa gång, puss o kram

Kalas

ja igår var jag på kalas, mitt söta kusinbarn fyllde två år



nu ska jag gå ner till köket och äta den första lussebullen, gott

heej

är helt utvilad nu, vet inte sist det var så skönt att sova? och det bästa är att jag får sovmorgon imorgon också, ibland har man det bra

de här fick jag igår kväll utan anledning, lila och allt ♥ + den godaste chokladen. så fint puss min fina pojkvän ♥♥


måndag

idag är en månad och 10 dagar kvar till julafton, och det betyder att det är tre månader och 10 dagar jag är 18 och får köpa nässpray själv. wii, som man har längtat. fick be mamma köpa ut trisslotter till mig..

puss puss träning nu, 0 motivation.. suck




saknad

saknaden är stor, vart är min bränna? var försvann den? djup suck


11/11-11

och då var det fredag, skönt, jag vet. tror ingen har missat dagens datum? är säkert någon filosof eller någon annan som tror vi dör idag? sorligt. men just nu lever jag, väntar på biologi, sen träna, naturkunskap sen lång buss tur till virserum. helt okej dag helt klart

puss o kram

,

ganska tung dag men har gått relativit fort iaf, det bästa är ju kvar, latin move. fast innan det så måste jag läsa biologi, varje gång jag tar upp boken kommer jag på annat jag ska göra innan, o sen en till, o en till..
aja imorgon är det onsdag, skolveckan vänder då.

puss o kram

femte november

charmig rubrik, jag vet. ligger lite halvt utslagen i sängen efter gårdagens shopping i Kalmar med mamma.. behövs det förklaras mer? och vet ni vad? jag har köpt massor med julklappar bara några kvar, gillar ju att vara ute i tid. det finns knappt något roligare att köpa än julklappar, man planerar och går runt och kikar och tänker på vad personen vill ha. gaaah underbart, finns det något arbete som är så? måste ta reda på det.

två bilder på några av sakerna jag fick av mamma:


från MUS, är peeling och någon creme för att jag har världens torraste läppar just nu, ska testa sen och se om det hjälper.

och ett underbart läppstift även det från MUS, den heter bare

If I can make you happy, then this is where I belong

hej, hur mår ni? lite halvtrötta som jag? så är det när man har sovit jämte en som snarkar konstant hela natten, aja det är kärlek det också. har läst de hörsta 50 sidorna i körkortsboken och har börjat fundera på hur jag någonsin ska lära mig allt? aja gråter ju inte om jag inte får körkortet i februari, men i vår skulle vara skööönt.

bild från Hibbs


RSS 2.0