Yoga

Är helt avslappnad och har en sån där härlig känsla som bara yoga kan ge mig. Ett perfekt sätt att börja sin helg på


Helg

Hej, slängde mig i soffan när jag kom hem idag, för nu har jag helg! Och i morgon är det första mars, innebär att jag får träffa my love, den här månaden. Alltså min balklänning, pirrigt värre! Tänk om färgen inte är fin? Vad gör man då? Går på sin bal med en klänning som man tycker är ful?? Nej inte tänka så, får ont i magen då..

Så här glad var jag när jag kom hem. Underbart


Då var det dags

Hej, idag ska jag till skolan för första gången på evigheter. I alla fall 3 veckor.. Ska även anmäla oss till balen idag med, det närmar sig.
Jo en sak till, det är 100dagar kvar till studenten! Gud vad jag längtar


Min dag

Idag fyller jag 19 år. Härligt, så mycket kul kommer hända under det här året


Fredag utan fredagsmys

Mm fredag idag men istället för att gosa har jag jobbat. Måste säga att jag känner mig lite duktig. Var mysigt att träffa mina pensionärer igen!


Njuter

Japp njuter av mitt sista sportlov. Eller jag sitter och gör fysik varje dag, men njuter iaf! Idag börjar skid-vm, wii glad sportnöd, pappa får hem jobbarbilen idag så jag får ut och gasa med den senare idag, N kom med Ben and Jerry glass igår. Se där jag överlever nog lite fysik.
Tittade på SMHI och se vad det står för temp. på onsdag!? Våren kanske är på väg trots allt??


etthundrasju

107, 107, 107... bara 107 dagar kvar sen tar jag studenten. måste upprepa det för mig själv idag för att orka skriva min svenska C uppgift. kom förövrigt på att det är mitt sista sportlov någonsin. konstigt
 

Söndag

Hej, känns helt fantastiskt att jag har lov för har mycket skolarbete att ta igen.. Så mitt lov blir att göra skolarbete på dagarna. Bara att bita ihop
Men har haft en fin och lugn goshelg så känns ändå helt ok.

Mörk bild, men dock så fin bild på min andra hälft, från våran alla hjärtans dag middag


Alla hjärtans dag

Japp jag är en sån som tycker att denna dag är mys och fin. Visst man ska visa vad man känner varje dag för dem man älskar, men är det inte väldigt gulligt med en dag speciell bara för att fira kärleken? Det tycker jag
Hoppas ni får en super mys alla hjärtans dag


äntligen ett glädjebesked

hej, jag äntligen är det lite positivt! som sagt va så kunde vi ej åka utomlands idag. Men har skickar in läkarintyg så nu har vi fått tillbaka våra pengar och det innebär att vi har en resa på påsklovet istället! så tredje april bär det av. tack gode gud att det löste sig trotts allt!
 

vattenkopper

japp, jag har vattenkopper. har aldrig varit med om något liknande. det är hemskt. har blåser över HELA kroppen, gråter varje gång jag klär av mig och ska duscha (vilket jag måste göra flera gånger per dag) dels för jag får paaaaaaanik hur det kliar men mest för jag ser verkligen fruktansvär ut, vågar knappt ta på min när jag duschar. detta är hemskt, verkligen hemskt. så ni förstår att vi inte kan åka utomlands på onsdag.. känns jätte jobbigt, men vi ska försöka åka på påsklovet istället!
tänker inte plåga er med någon bild, tror ej ni vill se

Fortfarande sjuk

Så trött på det här nu. Aja första dagen i skolan på en vecka, kände mig så där lagom fräsch med min hosta och konstanta snytningarna.. Gick till farbror doktorn och fick två bra nyheter 1. Jag har troligtvis inte vattenkoppor! (Yeeeees jag kan åka utomlands nästa vecka) 2. Jag fick hostmedicin. Tackar
Nu ska jag bara ligga och gosa bland Nicklas kuddar tills han kommer hem. Fint.


Förkylning du kan ta dig någonstans

Har legat hemma idag igen, hostar så det gör ont i lungorna varje gång.. Aja imorgon skulle jag vara ledig hur eller hur från skolan så är bra med en till dag av vila!
Nu en glad sak, ikväll börjar Maria och mindys program, japp jag tänker titta på det för jag tycker Maria är helt underbar.

Bild på sjuklingen, med min doströja


bra timing

jahopp då ligger man hemma och är sjuk. vaknat inatt och varit helt dyngsur av svett pga febern.. kul.
men man får ju försöka vara en postiv människa och tänka: det var ju tur att det kom nu och inte om en vecka.
men det jobbiga är att jag måste göra skolarbete även fast jag bara vill dra täcket över huvudet. aja
stay positive

Söndag den tredje februari

Hej, är helt slut idag. Känner mig sjuk med, typiskt! Vill ju träna hårt nu sista veckan innan bikinin ska på..
Pappa och jag ligger i var sin soffa helt utslagna av förkylning och hoppas att lite skidor ska bota oss, håller tummarna.

Kanske behöver en sån här drink jag drack i torsdags i Stockholm. Då lovar jag att jag blir pigg igen


Hemma

Hej, nu ligger jag i min egna säng igen efter två nätter i Stockholm. Helt slut! Varit bra, eller maten har varit under all kritik (enligt mina smaklökar) mer än frukosten som var så god som bara hotellfrukost kan vara. Ska lägga mig och sova nu, min älskade säng


RSS 2.0