10 månader till

idag provade jag ut och beställde min studentmössa, helt sjuk känsla. har nog inte fattat än. men är 10 månader kvar, men iaf? alla säger ju att det sista året går så snabbt. bara vänta och se

2012-08-30


back to basic

sitter och sneglar på min fysikbok, ett år kvar (egentligen +3 år efter det, men det struntar vi i just nu) ska läsa några sidor imorgon, men är fysiskt omöjligt att ta upp fysik boken, ha ha så kul jag var där..
men iaf, hej, hur har ni det? själv har jag det bra, sitter och lyssnar på gull musik, od.. super gull och fint
förkylning verkar försvinna, peppar peppar ta i trä, så nästa vecka ska jag vara på topp för då börjar träningen. då är allt som det ska vara! underbart.
 
var för länge sen jag la upp en bild så här kommer en, älskade cambilder
 

godagens

ligger här med snorpaper överallt, alltid lika mysigt. men är iaf en andning till att bara ligga hela dagen. men skola blir det iaf imorgon fräsch eller ofräsch. har studerat ikea katalogen + deras hemsida ett tag nu och jaaa jag vet att det är si så där 9 månader för tidigt att börja kolla på sånt där men kan ej rå för att älska det. sitta och fundera på vad man vill ha och sånt, sann lycka det.



jag ger upp

försöker läsa det tjocka häftet karina gav mig om hur man skriver ett projektarbete, trodde aldrig det var så mycket man skulle skriva? trodde det var typ kanske fem rubriker? men det är ju massor? (andas in och andas ut) ska inte få panik.. en sak i taget och ska inte börja skriva sa karina utan börja med det praktiska. det roliga rättare sagt, ska ju göra en ekologisk kokbok om jag har glömt att säga det? och lika bra att börja tidigt.

snart har första veckan gått, knappt sett några ettor? skumt? aja ska slänga undan projektarbetet nu och lägga upp fötterna på bordet o se på tv. bra skräp tv brukar det vara nu


första dagen på sista året

japp, då är vi här igen, sitter här i skolan och det är mitt sista år här. studentmössorna ska prövas ut nästa vecka, bestämt med min frissa att hon ska göra min balfrisyr. lätt att glömma bort att skolarbete fortfarande behövs göras det här året.

kram

fjortonde augusti

hej, har ni märkt en sak? sensommaren är här och snart säger vi hej till hösten. schemat för skolan har kommit ut, träningen presenterar sina pass och vet ni vad? jag längtar, ska bli kul. så mycket roliga saker händer de närmsta 12 månaderna.. så ingen höst ångest för mig, hoppas ni inte heller har det?

kram

RSS 2.0