Lycka

Äntligen har jag tittat på bilderna Emma tog på studenten, blir helt vamt inombords när jag tittar på dem. Jag var så lycklig den dagen.
 
min första motorcykel tur, som gick i 160..

Bästa bilden

Måste bara visa er den här bilden från i midsommar. Någon hade hårig rumpa och jag hjälpte till så Simon kunde komma åt ordentligt.


Måndag

Hej! Är ni slitna efter helgen? Det är jag, inte lätt att få den rätta sömnen om man ligger på grönhags camping..
Men hade det mycket bra trots att man fick träffa konstiga människor. Bland annat än som hade opererat in ett läppglans i bröstet. Tog tyvärr inga bilder på honom.


Torsdag

Hej!
Träffat min fina vän Sofia idag, blev våra stora intressen i livet: prata, äta, sola och prata lite till. Skönt och väldigt mysigt, för imorgon åker jag till Öland så behövde någon att prata med om typ allt.
Ja imorgon åker jag till Öland, måste säga att det är blandade känslor men kommer säker bli bra! Men planeraren i mig dör lite.. Aja hoppas alla får en bra midsommar och ta hand om er


Söndag

Hej, har varit i Håkans stad i helgen för lite shopping. Blev några påsar.. Men imorgon är min första dag så då tjänar jag in det jag handlade upp!
Måste säga en sak till, fick en super söt kusin barn i fredags, längtar tills jag får träffa henne. Bebis lukt är ju bland det bästa.
Jo en sak till, har kommit ut en lägenhet till, verkar perfekt men vågar inte hoppas för mycket..


Besvikelsens dag

Njutit i solen hela dagen, gick in och kollade mina mejl. Fick ett från Nybrobostad där det stod att jag inte fick lägenheten. Så nu känner jag mig väldigt besviken, arg, frustrerar och stressad. Tänk att man inte ens kan få en lägenhet i Nybro? Blir väll en lite ofräsch etta i smedby som skolan ger en.


Söndag

Hej! Har sommarlov och känns super skönt! Ska åka och kolla på en lägenhet imorgon. Min student var jätte bra! Åkte motorcykel hem i si sådär 160, måste erkänna att jag var lite rädd men lätt att jag ska göra om det!

Några bilder från den stora dagen, någon tagen från Sandra madestam och zara Andersson


Imorgon smäller det

Imorgon tar jag studenten, farväl gymnasietiden!


Sista rycket

Japp snart är allt över. Körde brännbollsdag med badtema idag och snart ska vi upp och fixa flaket. Börjar kännas lite konstigt, men ska nog skjuta dom känslorna åt sidan ett tag till, det ska ju bara vara glädje den sista tiden.

Bilder från idag och i helgen


RSS 2.0