sista april

hej, sitter här röd i hela ansiktet och än en gång så har fräknarna förökat sig.. skönt väder iaf!
imorgon drar tyskagänget till Tyskland, spännande, kommer säkert massa bilder sen från resan.
inte så kul dock att jag går på panodil.. men aja 8 timmar av buss resa piggar nog upp en. ironi?

älskade cam bilder

hej fräknar.

ha det så bra! så hörs vi av torsdag

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån och det enda som är säkert är att Jag ser Dig

hej, hur har ni haft det sen sist? för min del har allt bara varit fin fint, många som är söta och säger grattis, fick fina blommor av pojkvännen igår, kort från mormor, stolta morbröder som säger grattis, vänner och andra fina människor.
men finns dom som är mindre söta? om man bara ha taskiga saker så säg inget? du/ni behöver inte kommentera det då? så inget mer sånt i kommentarerna.. tack
inget att plugga på? ingen träning? känns konstigt? aja imorgon blir det kolmården med alla naturare. i regnet. sen lång helg! wii, mysmys

puss & kram



underbar dag

wiiiii! kan inte sluta le. först på morgonen ringde Marie Phil och sa att jag fick jobba där i sommar och sen tog jag Körkort. dör lite. mycket att ta in för tillfället. och pricken över i:et är att när jag kom hem så låg en veckorevyn tidningen i brevlådan, dagen kan knappt bli bättre?


grattis fina du


puss♥


blir en gladare människa av den människan

Ännu en för fin text från M.F

Ibland hittar man någon som man bara klickar med. Det behövs inga knep eller någon kamp. Det är enkelt och okomplicerat redan från början. Den rena och ovanliga känslan när det händer. När du vet från start att det här är något bra, det här är rent och som det ska vara. Det här kommer att bli roligt. Fritt från osäkerhet och rädsla. Ni vet, när man ser på någon och brister ut i ett skratt fyllt av värme och förhoppningar. Känslan av att det är nu det börjar. Om jag får välja mellan alla sinnestillstånd man kan känna, så är det här min favorit. Den leken som inte är något mer än en lek - inga spel, inget fusk. Att spela svår ett minne blott. När man vågar ringa när man känner för det och veta att han svarar. När man ses och med ens blir barnsligt glad över personens närvaro.

 

När man, utan att man förstår det själv, blir en gladare människa av den människan. När hjärtat känns lättare och det svåra inte alls speciellt svårt. Å den känslan, den som fyller upp hela magen med lättsamhet. Tänk hur speciellt det är att en person kan göra mig till en bättre person bara av närvaron i mitt liv. Det alldeles ljuvliga i när han retas med mig. När någon tar fram den barnsliga sidan, den som annars inte syns så ofta i ett liv där man ska vara vuxen.

 

Precis den känslan som får en att glömma vad kärlek har gjort med en tidigare. Så självklart att våga igen när man minns hur kärlek spelas ut i alla regnbågens färger. Det existerar så oändligt många former av kärlek. Övertygelsen som tillslut når en av att det är värt det, det är verkligen värt det, att få bubbla av skratt igen och känna den där fullkomligt ljuva känslan av nyförälskelse.


bagage och sånt

känner att det är länge sen jag hade ett seriöst inlägg. sitter vid min dator och kom på en sak som stör mig lite på. nu när man blir äldre, japp vi blir bara äldre, vilket jag gillar, men en sak får mig att få en lite lätt örfil är att när man hittar någon, ni vet Någon. så är det inte som när vi gick på högstadiet och allt var nytt. visst så är det nytt för vi är vi, men det är alltid någon/några som har varit där innan? ni vet, luktat i hans nacke, hans läppar, ätit frukost. sånt. en historia innan mig. och ja, jag vet, jag har också några historier bakom mig men på något vänster så tycker jag att det är jobbigt och tråkigt men mest av allt sorgligt för det som har hänt kommer alltid ha hänt. framtiden kan vi ändra men inte det förflutna.. fattar ni vad jag babblar om? eller bara pratar jag med mig själv? hur eller hur, en nackdel  att bli äldre bagaget. 

puss & kram

nu börjar det likna något

kan inte längta mer än tills det här är över! börjar bli trött på det här. aja
onsdag idag ju, och ni vet ju vad det innebär? grey´s! yes box, som min pappa brukar säga.
imorgon fysikprov. usch. säger bara usch


ny vecka

ny möjligheter. var det en som skrev på facebook. positiv människa. trodde dagen skulle bli dålig, men känns ändå ok. började med SISTA kapitlet i matten föralltid ∞ !!! snart sista eller näst sista körlektionen, ångesten har kommit smygande.. japp, allt för nu iaf

puss puss

fredag kväll

hej, arbetsintervjun då, fick typ säga en mening? sen pratade hon hela tiden, så känns inte så bra men ska få reda innan första maj, men jaa.. aja fredag kväll har ätit tacos med mami och papi. på tvn var det let´s dance. mys faktiskt, sen går man in på facebook där alla skriver om Anton Hysen, haha sött.
men nu tänker jag ta det näst bästa nu när man inte har den andra människan här.

ledtråd? ::



mot första..

arbetsintervjun. det är inte bra att vara så nervös som jag har varit de senaste dagarna, halkbanan, linköping och för idag då. kommer får magsår snart. aja ska vara mitt bästa jag och hoppas på det bästa, för nu blir det Marie Phil. hoppas hoppas hoppas. .

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra

hej, idag har jag kört runt i linköping. så nu är jag sååååå trött. men var kul, men det där att gasa på till 110 är inte min grej. nej 90 är perfekt är för mig. nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv nio så jag får någon att gosa med, behövligt. imorgon första jobb intervjun. spännande vs läskigt

puss & kram

jag kan inte vara perfekt tyvärr

hej igen, jag nämner en gång i bland en viss Michaela Forni, snor hennes texter ibland för dom är SÅ fina och går rakt in i själen. helt ärligt önskar jag att jag kunde vara en sån, en sån människa som kan skriva så fint och folk bara nickar med tårar i ögonen och förstår precis vad jag menar. sånt uppskattar jag verkligen, fina underbara texter, såna som gör ont, man blir glad, eller helt enkelt bara talar till en.
men iaf, Forni, hon har skrivit en krönika. ligger någonting i vad hon säger. en hel del. så läs

här är den

min påsk

hej, då var påsken slut, fick ni några påskägg? jag fick fyra, mums. tre dagar åkte vi runt till fina människor åt mat men idag är det mjukisbyxor på, städa och plugga står på schemat. imorgon halkbanan, nervöst. har kommit fram till att man ska bromsa i olika väglag. otäckt. aja skönt med lov iaf.

liten lätt bildbomb från dom senaste dagarna, jag och min dos.

bara för att du är så söt när du sover.

svar nej, jag får inte nog av dem


mhm

hela mitt påsklov är välplanerat, men hur länge höll den? jo en timma? för skulle träna men nu skrev dom att det är inställt? bra början känner jag. men iaf, idag fick vi fin besök på Hultsfredsgymnasium, nämligen Tim L.N han själv. när vi vinkade hejdå kändes det som han aldrig flyttade? lite soligt faktiskt.

en fin bild sen i somras på hans avskedsfest. tycker bilden är så gullig


hjärntvättad

medans jag duschade ritade jag cosinus, sinus och tangens kurvor på väggen? med olika amplituder? hallå? någon ring om hjälp...

tredje april

hej igen, hur har dagen varit? min har varit ganska ansträngande, hade svenska prov idag och kände nog att det inte skulle bli så super svårt men när karim kom in med fyra högar med papper vi skulle svara på så kände jag att jaha, kul timme det här kommer bli.. men gick nog bra. bara vänta och se. sitter räknar matte nu, har ju det näst sista matte D provet imorgon, eller sista "vanliga" sen ett nationellt. sista matten för mig! ler så skönt. känns som trean kommer bli slappt? eller är det bara ett önsketänkande?
nej ska räkna nu, men svårt när rumble ligger och väntar på mig. brukar inte spela för blir beroende och nu är jag fast...

puss & kram

wedding

hittade den här underbara sidan på unicornhurricane, underbara bilder

RSS 2.0