Måndag gjord

Hej, ligger halvt utslagen efter en helt fantastiskt energi uttömmande men ändå energi givande träning. Gymstick och stepup. Jisses så fint.
Imorgon är det Valborg, hoppas bara på mys och grillat.

O nej jag påstår inte att jag är en "fit girl" men tyckte bara att den vara lite inspirerade


Söndag

Hej! Hur mår ni? Lite söndagsångest? Det har jag.. Haft en super bra helg, hämtade min klänning igår och idag har Nicklas och Pernilla haft kalas, sen har vi hunnit o tränat och myst med Sebastian. Myspys. Så jaa ångesten finns att det är måndag imorgon.
Bild på mig, Nicke och Pernilla


Det börjar närma sig

gaaaaaah, nu har vi bildat en grupp på facebook där vi pratar om flaket, scenen och sista veckan. gud så härligt.
 

härliga bilder

Tisdag

Hej, hur är det med er? Igår var inte vilken dag som helst (nej jag såg ej Justin bieber i Stockholm) Nicklas fyllde 21 år och dagen till ära gjorde jag min egna tårta. Stolt tjej, kände mig ganska vuxen, nästa gång ska jag göra min egna tårtbotten med.
Ska börja med mitt egen valda arbete på biologin breddning nu: bebisar och själva förlossning. Nej zara jag ska inte bli barnmorska. Bara kanske..


Stockholm

Hej, igår var ju mamma i Stockholm. Tänker inte gå inte på detaljer tågresan men ska aldrig åka tåg så långt igen, mardröm. Men iallafall så hittade jag en super söt klänning och ett par skor till studenten. Blev en Ida Sjöstedt, kul med något som inte alla andra har.


Tisdagen den 16:e april

Hej hej! Längtar så till imorgon, när mamma och jag ska till Stockholm för att hitta student klänning. Är så glad att hon ville göra det, puss på henne.
Mycket prata om balen nu med i skolan, det börjar närma sig, shit så kul! Har precis pratat med Annika om när jag ska komma osv. Måste få hem min klänning snart med.

Bild på en glad Ida


egen lyx en fredagkväll som den här

japp, ensam ikväll idag då. skit tråkigt tycker jag men men, man får väll vara snäll flickvän ibland. aja jag lyxar till det med saker som han inte skulle vilja göra: choklad, fin musik, fina texter, satc och just nu pod med Michaela och Dasha. tycker dom är för härliga! sen ska jag titta på carries kärleks problem tills jag stupar, ändå helt ok.
puss och kram

Depression och ångest

Hade sån ångest idag när mamma väckte mig.. Ville inte tillbaka till verkligheten och med tanken att jag har en hel hög med skolarbete att göra usch fy och blä. Men måste erkänna att det var ändå helt ok att komma tillbaka och börja organisera livet lite. Men bara lite


Hemma

Jahopp hej igen. Nu är jag hemma, kanske inte så mycket brunare men haft en fantastisk vecka med min kärlek. Sett delfiner och valar i Atlanten (det ni) kan berätta mer en annan dag, nu måste jag ställa om mig ifrån sol läget med en baileys i handen och istället tillbaka till verkligheten. Puss hej


Tisdag

Hej, packar för fullt här! Imorgon 7:15 går ju planet, äntligen.


RSS 2.0