bra början på veckan..

ingen skola för mig idag, går på panodil, har tusen filtar på mig och måste snart be någon att hålla i mitt huvud, är för tungt.
tror det är min kropp som reagerar på vädret, den behöver lite värme, lite vårsol och vårkläder. japp så är det. min kropp strejkar

vill ha.. så söta

när är det min tur?

sitter och har engelska, ser folk gå förbi i korridoren med sina nyhämtade studentmössor.. vill också, ett år kvar.

önskar jag var törnrosa

för då skulle jag få sov lääääänge. dom två senaste dagarna känns som jag inte har sovit på år och dagar? vilket jag har, sover som vanligt? men känns som om både hjärna och kropp stejkar.
fick tillbaka fysikprovet och naturkunskapsarbetet idag, haft ont i magen för både. visar sig att jag inte behövt ha det fick vg på det ena och mvg på det andra. skönt

idag har nicklas och jag varit tillsammans i ett och ett halvt år, fint, grattis till oss♥

fint

Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam.

skrivet av Michaela Forni

2-årskalas

ja var ju på lille Charlies två årskalas igår, mycket mysigt. barn sprang runt överallt, vem kan inte älska sånt? men vi var ganska trötta i huvudet när vi kom hem..



födelsedagsbarnet själv med sin nya polisbil, vem vill inte dosa med den handen?

den dagen..

jag har den här på mitt finger, då är jag nöjd. då vet jag att jag har lyckats



tack google

gjorde någon maxpulstest i tisdags och stod att jag hade 168? ganska högt.. något som har stört mig dom senaste dagarna, så vad gör man när man funderar över något? joo våran kära vänner google och wikipedia. visar sig att man får högra maxpuls när man har ansträgningsastma. tack eller asså inte tack för astma men tack för att jag inte är så dålig trots allt. så en än gång, tack google. vad skulle man göra utan dig?

mitt betyg på afrodans

igår då, var inte lägereldsdans som jag hade hört innan. var bättre än så, svettigt relativt jobbigt, skönt att dansa något helt annat än vad man är van vid. rörelserna heter t.ex: hacka, varm sand, spana... om någon skulle komma in och kolla på oss skulle dom nog ringa om hjälp. men ja? så ja om ni gillar dans men inte så mycket steg och lite annorlunda dans så ja gå på afrodans. (:

nu ska jag skriva genteknik, sista lektionen hemma 1,5 timme. skönt

lägereldsdans på G

torsdagen klar, och ni vet vad det betyder? japp fredag imorgon, snabbt tiden går. snart sitter jag där med min rullator.. nej ska inte tänka så nu blir det hultsfred för gymstick sen mitt första pass i afrodans. hiss eller diss?
det är frågan

eller?

spänning är olidlig..


16 januari

hallå, vilken dag. då menar jag positivt faktiskt, även fast det är måndag. började med matte D idag- sista mattekursen för mig, ringt om sommarjobb, kom hem tidigt, glad helt enkelt? men vet ni vad? nu kommer det bästa, ska på step nu, har jag lagts ner men är istället för någon annan träning. inget kan få mig på dåligt humör nu, eller jo kanske, ska sitta från 9:00-12:10 i morgon och skriva det sista fysikprovet för fysik A. okej suck

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself

söndag kväll och imorgon är det dags för skola igen, kort dag dock 12.30 sen blir det att ringa om sommarjobb, plugga fysik och sen träna. ändå en rätt bra dag?

bilden tagen innan yogan, gillar den för det ser ut som jag har ganska smala o vältränade ben och extremt långa armar, skrattar lite åt den


ljuva lördag

heej, trodde det var söndag när jag vaknade, men insåg sen att det är lördag, jag blev såå lycklig. mina ben är totalt förstörda känns det som, varje steg jag tar gör ont, träning är inte alltid bra.. borde nog gå ut och gå för att det ska gå över sen borde jag göra lite naturkunskap, sen borde jag räkna fysik, sen borde jag städa.. trött på alla borden, kanske bara ska stanna framför tvn hela dagen?


godmorgon

heej, nu börjar det verkliga livet igen, första lektion matte som sedan följs av en underbar fysiklektion.
men ikväll, då dras de riktiga fina sakerena igång, det ska bli skönt.

puss


fina saker

Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

skrivet av Michaela Forni

Fånga dagen

-äntligen har mitt armband kommit hem


försöker finna krafter

ja så sant, skolan börjar snart igen och det känns inte som min kropp och själ har hunnit få den avkopplingen som den borde. men imorgon ska min kropp iaf få något såå (förhoppningsvis) skönt och gör så att jag känner mig redo inför tisdagen. ska till vetlanda för lite massage, lycklig.

så här såg man ut för ett halvår sedan när skolan drog igång. lite brunare, lite mer taggad..


varför?

har precis tittat klart på sex and the city 2, och blir lika besviken varje gång att slutet inte har ändras sen förra gången jag såg den?

nyårslöften och skräp

kom precis in från en såå välbehövlig powerwalk i det fria, skönt. men när jag gick där så hann man med många tankar, en är: nu när det är ett nytt år, varför denna hysteri om förändring? som typ sluta äta godis, träna mer, sluta röka. varför behövs det en ny siffra för sånt? mystiskt tycker jag? men sen är jag ju likadan, kanske inte har något nyårslöfte men när jag gick där så kom jag på mig själv att jag också tänkte så, ska göra massa och allt det där tänkande, blablablaaaaa.



bye-bye 2011

och välkommen 2012, visst låter det mycket bättre i munnen med 2012 än 2011?
2011 då? jo kommer titta tillbaka på det med lite blandade känslor, men mestadels bara fina saker.
och 2012? hmm jo fyller ju 18? körkort (förhoppningsvis) börjar trean till hösten, sen vet jag inte? har en känsla att det blir ett bra år ♥ puss

RSS 2.0