dagen då veckan vänder

ja och så var det onsdag, dagarna går ganska fort ju? men den här dagen blir lång, kommer nämligen inte hem förrän strax innan sju. är så att jag ska på teorilektion halv fem till halv sju, hinner inte hem emellan. segt jag vet. men sen blir kvällen bättre för då blir det mys, halv åtta hos mig och glee och lite mer mys.

puss & kram

självdisciplin någon?

vad jag önskar att jag hade bättre självdisciplin, sitter här och växlar mellan engelska arbete till bloggar och sånt.. skulle ju vilja göra klart engelskan, men bloggar? så skönt en måndags eftermiddag?? 

annars har dagen varit helt ok, slutat tidigt och lugn kväll, har tittat i min almanacka och sett att det är rätt många lediga dagar och sånt, nej nu låter det som jag inte tycker om skolan, det gör jag. bara just nu så är jag trött. vill bara framåt. förstår ni?

puss & kram

ringen

tänkte visa er vad jag egentligen fick, om någon är intresserad?

den här ringen, kanske inte syns så jätte bra på bilden, men mamma och pappa ville ge mig en ring som jag kan använda hela mitt liv, inte någon just nu utan som jämt är användbar. älskar den


dom här snyggingarna

och sen den här, ingen bra bild jag vet, men är ett hjärta på fot sen kan man ha ett ljus där i

det var det jag fick utav mina föräldrar, av mina kusiner och faster fick jag pengar och dom pengarna ska nog gå till min och Nicklas present till varandra, vi ska nämligen åka någonstans istället för att ge varandra paket. tyckte det var mysigt. syster och mormor får jag nästa helg.

♥♥♥

söndag den 26 februari

hej, då är mitt lov slut. imorgon är det dags att gå upp klockan sju igen, just nu har jag lite ångest. vet egentligen inte varför? eller jo, kanske för att jag inte gjort så mycket skolsaker på lovet.. men om si sådär sex veckor har man ju lov igen.

och jaa min första helg som myndig då? jo fredag (födelsedagen) så blev det kalas med mysiga människor, och sen igår så blev det mer mys med pojkvännen min. så fin helg.
så inte någon helg som man kanske man förväntar sig man ska ha när man precis fyllt arton, men har ju några helger kvar i mitt liv, får man ju hoppas. har ju lovat zara det

så här såg man ut i fredags


älskar ryggen på klänningen

för 18 år sedan

såg man ut så här

söt

hejhej

fick ett mycket efterlängtat samtal tidigare idag, lät som om jag kanske kommer ut i verkligheten trots allt i sommar, money money.. hoppas.

nu ska jag klä på mig lite vettiga kläder och åka till hultsfred för teorilektion,

ha det så bra så länge, puss o kram

boken

ja, jag lånade frivilligt en bok på engelska över mitt lov. men läs bara första meningen? vem kan sluta läsa då? nicholas sparks gör en aldrig besviken, så är det. fina texter, tårar, kärlek, och ännu lite mer fina texter. precis som en bra bok ska vara


inget blir som man har tänkt sig

japp, bara leva med det. tänkte sova ut idag, men nehe så blev det inte. vaknade halv åtta, så fick sova 20 min längre än vanligt iaf.. kunde inte somna om, har ni någonsin kännt er tomma? kan inte gråta, kan inget, allt gör bara ont och allt är bara tomt. så var det.
aja, saker och ting blev bättre, konstig hur mycket känslor man kan uppleva på så kort tid.
resten av dagen då? ska jag erkänna har jag gått från sängen kanske max 30 min. men tycker jag kan unna mig det

puss & kram

fina fredag

och så har man lov. så skönt! det ska fira med att nicklas kommer efter han har jobbat klart, äta tacos, kanske (ta bort kanske) äta massa onyttigt och förhoppningsvis kan jag övertala honom att titta på satc också, hur bra låter inte den kvällen?

körde på fluff och vågit idag



puss & kram

sa att livet var något enkelt men jag kunde inte hålla med dig

hej, måndag idag. det första jag tänkte på när jag vaknade idag var att om en vecka har jag lov, då gick det lite lättare att komma upp från sängen. antar att det inte är någon som har missat att det är alla hjärtans dag imorgon, den älskade och hatade dagen. visst är det så? för min del är den mysig, vare sig man har pojkvän/flickvän.

för övrigt då? just nu sitter jag lyssnar på håkan och laddar energi till träningen genom att äta physalies, eller hur det nu stavas. seriöst bland den godaste frukten (?) som finns, äter upp en sån där ask på några sekunder. mums



helgen

Heej, hur har helgen varit? min har varit super mysig, började så här, fredag efter skolan åkte jag en snabbis hem sen åkte jag med nicklas till västervik där han dömde, småfrös lite samtidigt som han framför mig tog av  sig jackan och åt TVÅ glassar.. det finns människor för allt. aja, duktig pojkvän iaf. puss. sen blev det övernattning på ett hotell med världens skönaste kuddar, lördag blev det lite shopping sen hem till vrum för mer mys, och nu idag kom jag hem för någon timme sen, sammanfattningsvis; en fin helg


trött pojkvän

tyckte den var söt

,

hittade det här på unicornhorricane, tyckte det var lite gulligt och skrattade lite åt dom små söta barnen, det liggar faktiskt något i vad vissa säger.



you better hold on

hej i kylan. söndag och jag försöker samla krafter till nästa vecka... matte prov i matte D, kemiprov, engelska muntligt, miljökunskap labbrapport och sist men inte minst svenska inlämning.

försöker vara positiv och ta en sak i taget, enda man kan göra ju?
veckan som kommer citat i almanackan: Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet. Tyckte det passade.

kalla mig töntig

men vem kan inte tycka om glee? seriöst? folk som går runt och sjunger jämt? ajaa, mamma och jag gillar det iaf. tror att allt skulle vara lite lättare om det skulle vara som det är på glee. eller kanske inte.. här ett klipp från förra avsnittet. fint. riktigt fint.



har ingen fantasi till rubrik

hej, fredag. njuter ni ´lika mycket som jag? vad ska ni göra? sova? gosa? slappa? eller ska ni plugga näst in till hela helgen som jag ska? fast det är klart gosa har man alltid tid för. så plugg och gos blir det

några bilder från igår när vi var på emåmejeriet


.


välkommen februari

hejhej, ni har väll inte missat att det är första februari va? vem älskar inte den månaden? sista vintermånaden, vårkläderna börjar sakta men säkert börja komma, allahjärtansdag, min dag.
fina februari.

RSS 2.0