2012-12-30

Hej, väldigt länge sen sist känner jag. kanske ska säga vad som har hänt i mitt liv sen sist?
Har lov, och jobbade första helgen och sen en dag till, så pengar till mig i januari! varit jul många fina julklappar, så är nästintill redo att flytta hemifrån nu, läskigt men mestadels skönt.
och det viktigaste av allt: igår var jag i linköping och provade för första gången balklänningar och hittade en underbar så beställde den, så nu är det bara att vänta till slutet av mars till nästa gång jag ser den skönheten, skor är beställda, pratat lite mer med frissan om frisyren, det är smycken som behövs också. aaaah låter inte allt bara fantastiskt!?
jo tog tummen ur rumpan och bestämde en dag jag ska till vetlanda för att köpa till mitt projektarbete, haft sån magont och ångest över det, men känns bättre nu.
 
får hoppas att jag  blir bättre på att skriva, förlåt.
 
en naturlig och glad ida igår kväll
 

Only miss the sun when it starts to snow

hej, imorgon är sista dagen i skolan, sen har jag gått HÄLFTEN av trean. jisses.. pirr i magen! allt kul som händer. stockholm med zara i slutet av januari - början av februari, sen några veckor senare åker jag och nicklas till varmare breddgrader, 18 maj är det bal och sen den 5 juni är det studenten. ler när jag skriver allt det här. blir så lycklig
 

Humor på hög nivå

Så känner jag mig idag, efter kemiprovet (sista kemiprovet någonsin)


får vänta 100 år

japp, missade 12-12-12 12:12, med två minuter..
aja mys till er alla som förlovar er idag eller gifter er
jag kanske är en av er nästa gång något liknande händer (alltså om nästan 100 år)
 

fint.

måndag igen

idag är det TVÅ veckor kvar till julafton, myspys.
har dock satt mig in att jag kan jobba helgen innan och från 7-12 på julafton.
(pengar behövs)
 
hej tomten #pappa

hjärntvättad

hej igen, kände att jag var tvungen att göra något annat ett tag, suttit med massa religions frågor nu i någon timme.. nåd hit och nåd dit, blir så förvirrad. blev inte att åka träna idag, kände att (pappa sa) det är bäst att stanna hemma, inte köra i onödan när det är som det är ute. så har istället ätit mer av saffranscheescaken, för god.
 

vilken dos

vem kan motstå? mitt hjärta stannade nog där lite, så söt. måste nog prata med N..
 

Astrologen

godmorgon eller ska säga godförmiddag! hur mår ni? idag är det tisdag och det betyder sovmorgon för min del, super duper bra tycker jag. sitter och lyssnar på darin och alla hans bra låtar från så mycket bättre.
bara jag som funderar på det där med darin och maja? bara bra tv? eller han har fallit och hon "har kul"? eller kan det vara så att det kan vara början på något där? min magkänsla säger att han ska vara försiktig.. han verkar för snäll för henne. håller ni med? eller ni kanske inte tittar på så mycket bättre ens? bara jag som är hemma och myser på lördagen medan ni andra festar o dansar på borden?
 
 

så här ser jag ut idag, om ni undrade.
 
ha det så bra kram kram

första advent

hej, länge sen sist. en del har hänt en del bra en del hemskt. vi kan börja med det hemska, i onsdags hittade vi våran käraste katt död, ingen aning om hur, inte sjuk inte skadad... saknar honom.
det bra? hm varje dag kommer närmre jul, va i stockholm och saco-mässan i fredags mötte där nog den sämsta makeup artist någonsin. mer? åkt skridskor, bakar pepparkakor, myst.
 
några bilder från min instagram från den senaste tiden:

gull jag hittade på weheartit tror jag?

träning

höll i gymstick passet

varit på gyro och pratat i någon mick

jag och sofia på väg till huvudstaden, massage för hela slanten
 
 

RSS 2.0