Jul

Hej, hoppas att ni har haft en riktig mysig jul! Min har varit bra men efter tre dagar av firande känns det bra att det är över. Och att man äntligen får äta lite riktig mat! 
Var på metropol igår för att träffa gamla vänner. Började super bra men blir så ledsen att kvällen kan förstöras bara av att se vissa människor. Kände mig bara så glad att jag inte bor här längre utan Kalmar, bort från allt drama. 

Enda bilderna jag tog igår var på Henkan och mig, tycker det var kul att vi har likadan frisyrer



En dag som optiker



Ja det här har jag pysslat med idag. Måste erkänna att min mage vred sig lite i början men sen var det ganska kul! Det ni ser är hjärta, lungor, lever, njurar och massa annat slaffs från ett får. 
Måste nämna att min lärare hade inga handskar när han tog på det och sedan tog på sina glasögon och håret..

4,5 år senare

Äntligen kan jag använda mina fina tenn ljuslyktor jag fick i konfirmations present för ca fyra och ett halvt år sen. Tyckte det blev så fint med tenn mot det röda. 
Är mindre än två veckor kvar till jul nu, ska bli så mys! 


Snö

Är sånna blandade känslor nu när snön är här. Visst blir ljusare och blir mycket mer julstämning, men det gör så jag inte kan cykla och jag är beroende av min cykel.. 



Sjunde december

Hej, nu har jag haft ont i halsen i tre och en halv vecka.. Kliar i min kropp efter träning så ni förstår inte. Tror jag börjar snart igen även fast man inte får, för vila hjälper tydligen inte. 
Aja en tenta kvar sen kan man lugna ner sig lite inför julen och nyår. I år blir det ingen (oftast) tråkig hemmafest på nyår utan Stockholm. 

Mig någon gång i våras innan träningen, känns konstigt att se mig med långt hår?



RSS 2.0