28 mars

hej, hur har dagen varit? min har varit en sån dag man känner sig inte i toppform, hjärnan orkar inte med helt enkelt. men är ju onsdag idag och veckan vänder, och är ju även min tv tittar dag! härligt och välbehövligt. drömmer mig bort till sommaren just nu, var inne på ticnet nyss och tittade om det fanns något mysigt att åka och lyssna på i sommar? skulle vara härligt.


fint

och hon har gjort det igen, den där Forni. hon kan skriva. .

"Ibland är det viktigare att sätta gränser än att få känna sig älskad."

EFIT dags

japp Lisa min trogna träningspartner (kom på att vi har tränat tillsammans konstant sen jag var fem år och nu är jag 18? ) ska testa på hgks nya pass, efit står för effektiv intensiv träning, har hört att det är jätte jobbigt..  men måste ju testas! puss


väldigt duktiga människor vi litar på

så här är det, min data blev konstig efter jag bytte lösenord, eller mitt spotify funkade inte stod något att det var blockerat av grupprincip blablabla systemadimistratör.. gick till våran egna pcdoktor i skolan, han sa att han måste ominstallera hela datan, så sa visst att jag skulle komma på måndag och göra det. men idag när jag pratade med min syster om det så frågade hon mig om jag hade avinstallerat det och försökt igen? jag gjorde det och nu funkar det? jaha duktigt att våran egna så kallade pc doktor inte kunde ens det? applåder till dig

fredag

konstig vecka, ledig två dagar, tre vanliga. skönt med fredag iaf. nästa vecka börjar vecka 12, snart lov igen? var försvinner tiden? snart sitter jag väll i ett hus i Italien skrynklig och tänker tillbaka medans jag äter pasta hela dagen.
liiite trött, då blir jag sån här


tuff start på veckan

fick ett samtal idag klockan 7.10 av kajsa som sa att karim var sjuk idag så då blev man ledig, kunde ligga kvar i sängen och mysa en stund till, härligt va en måndag morgon? någon avis? har pluggat halva dagen slappat halva och nu väntar jag att jag ska få åka och träna. jobbig dag va? jobbigt att gå natur.

puss & kram

heej

jaha då var det söndag, var försvinner all tid? igår blev det linköping från det öppnad till det stängde, det är riktig shopping det. på kvällen blev det melodifestivalen med pojkvän. helt ok musik men de guldiga klänningarna folk hade på sig.. hm? vad hände? någon som hade förlorat ett vad eller?
aja varit hemma någon timme nu och var faktiskt duktig och började skriva svenska med än gång, det ni. så tänkte fortsätta att vara duktig ett tag till sen titta lite skidskytte och sen blir det ingen yoga för min del ikväll utan virserum. bra helg

gårdagens inköp, köpte även rakgel och ett transparent skal till mobilen men tänkte att ni redan vet hur sådant ser ut




vilken dag

heej, asså den dag i mitt hjärta. skulle haft kemi prov i morgon men vi flyttade fram det till nästa vecka, karim är hemma idag, sista teorilektionen i eftermiddag och ikväll är det glee och sen grey's! kan knappt bli bätrre?

puss & kram


,


fint

hitta den här filmen på Hibbs blogg. den är så fin, fick gåshud och tårar i ögonen. så vill jag att mitt bröllop ska vara. så vackert, så äkta.

scotty + kaylee • wedding from Paperback Weddings on Vimeo.


måndag

hej, då var måndagen snart färdig. och hur började veckan då? joo men matteprov, älskade matteprov, får se hur det gick? ingen aning kan gått upp eller ner. men så fort jag la undan matteböckerna så var det bara ta nya tag till kemi provet jag har på torsdag.. kul vecka det här kommer bli känner jag
tittar på tvn just nu, bebisprogram och så är det en som är doula, hon är med när någon ska föda för att stötta och sånt. lät inte det som ett kul arbete? undrar om det finns som arbete i sverige?

puss & kram

grattis syster yster

varför säger man syster yster? ska kolla upp det, men iaf. idag fyller min syster 21, halvvägs till 42.
grattis till dig!!


RSS 2.0