Stockholm

Hej, packar det sista nu för om drygt en timme åker Zara och jag mot huvudstaden och Berzeliusdagarna! Skönt att komma iväg lite, se lite annat.
Ha det så bra, så lovar jag bilder när jag kommer hem i helgen


Måndag

Godmorgon, måndag idag och jag tycker det är helt ok, för jag ska få min studentmössa idag! Äntligen


lite söndagshumor

 

Det där med hormoner

Hej, nu mår jag bättre, visst fortfarande ångest över skolan men det funkar. Fick det jag behöver, plättor (mamma tyckte synd om mig) och ett underbart träningspass! Nu ligger jag i sängen och tittar på svenska Hollywoodfruar. Det gjorde susen på en depp Ida


Hemsk, hemsk dag

Hej, som rubriken säger var inte dagen så himla bra, varit så mycket och är verkligen slut. Men imorgon är jag ledig, tur det. Men ska stänga in mig på mitt rum hela dagen och göra massa skolarbete. Nej nu ska jag dra täcket över huvudet


inte rätta känslan

jaha då var det helg. men är inget jubel i den meningen idag känner jag, har inte den rätta känslan. skulle lika gäran gå till skolan imorgon med, rolig tjej jag är eller hur? men zara och jag har pratat om chips (chips ljuva chips) halva dagen, så lite bra är det väll att det är helg då. får tänka positivt. 

Underbart


Tack gode Gud att dagen är över

Ligger här utslagen på min säng. Måndagar för mig är: gå upp, åka till skolan, lång skoldag, kommer hem strax innan 5, äta, plugga, åka och träna 19-2100, duscha och får lägga mig i sängen strax efter 10.
Så här ligger jag, glad för att har en timmes sovmorgon imorgon! Underbart, helt underbart


en ny vecka

hej jahopp då var måndagen snart avverkad. min helg började dåligt men slutade med att den blev ändå rätt lyckad. dock inget kalas som jag sa, så blev sitta och skriva på kemilabbrapport och projektarbetet, satt tillslut nästan som matadoren i ferdinand, när han drar av sig sitt hår. blir helt matt av att bara tänka på det där *pip* arbetet. men det glömdes snabbt när jag fick gosa på kvällen och sen på söndagen blev det kalmar för lite shopping, pröva soffor och titta på sängar på kära IKEA och sen efter titta på min duktiga pojkvän som dömde. så söndagen vägde upp för lördagen om man säger så!
 
 

Ingen bra början på helgen

Hej. Det är en besviken ida som skriver det här. Trodde jag skulle få en toppen helg, tre-års kalas imorgon och Kalmar på söndag, men blir inte något av det. Får väll sitta och göra skola hela helgen istället.
En bild från idag när jag fortfarande var på humör. Sofia och jag var på fredags-gos humör i skolan idag


Förtidig födelsedagspresent

Idag kom min locktång hem, glad tjej. Är en förtidig födelsedagspresent, för pengar jag Tror jag kommer att få, hehe

För övrigt har lämnat in min mobil på lagning och har en Iphone med Eminem på baksidan, det ni.


Träning

Inte bara skolan som började den här veckan utan även träningen, körde två pass igår och idag blir det också så. Tur att det är slappdag imorgon!


bra dag

eller ne, ingen bra dag. trodde att jag började klockan 10:00 så åkte upp till skolan så jag var där 9:00, sen visade sig att jag började klockan 11:00, så kunde ha sovmorgon idag.. jippi, sömn skulle verkligen vara välkommet. aja back till school, en termin kvar då, trött på den här skolan . citerar min kära vän Kajsa Lagergren "jag vill bara härifrån" , kan inte annat än hålla med henne. suck
 
kram

Söndag

Är så glad att skolan inte börjar imorgon, utan på tisdag! En sista dag att ta det lugnt innan allvaret börjar igen. Den sista spurten på Hultsfreds gymnasium.
Sitter och väntar på att min kladdkaka ska bli klar, skönt att ha ett projekt arbete som involverar att baka och äta kladdkaka, mums
Medan jag väntar tittat jag på den här skönheten, vill ha en sån evighetsring, men har inte hittat någon?


Måste. Bli. Frisk.

När man står där och kämpar med att trycka ut varje droppe av apelsinen känns det hopplös, varför är det så att när man äter som vanligt så rinner det för fullt men när man vill åt vätskan så finns det knappt? Gott är det iaf, behöver alla C-vitaminer som det bara går, orkar inte vara förkyld.
Fick ut lite iaf efter två apelsiner..


Inget varar för evigt

På någon månad har två par som jag verkligen trodde skulle vara länge tagit slut.
Sorgligt. Det får mig att börjar tänka på hur skört allt är och man kan inte ta något eller någon för givet.

Även att jag vet hur vissa ogillar när man lägger ut gosbilder på sin lover så struntar jag i det.


det börjar närma sig

måste erkänna att det pirrar lite i magen när jag tänker på att om 40 dagar så är jag och nicklas på gran canaria. första gången jag åker utomlands utan mina förlädrar. spännande
 

Dags för en sötnosbild

Blir man inte helt varm inombords?


2013-01-02

Vem behöver egentligen sömn, när det finns bättre saker att göra? Carrie får vara min underhållning


Material girl

Åååh sitter här och trånar över mina fantastiska, underbara, utsökta bal/studentskor som kom hem idag.
Vill så gärna lägga upp bild men får nog vänta några månader tills det är dags, 18 maj rättare sagt


Denna dagen ett liv

Vaknade och funderade ärligt på att muta min syster att hon skulle åka till Vetlanda och göra min ärenden, men insåg snabbt att så mycket pengar har jag ej att muta henne att göra det.
Så nu sitter jag här färdig klädd och tryckt i mig massa panodiler för att överleva. Mot Ica maxi i några timmar.


Nyårslöfte

Nej ja har inget nyårs löfte, men om jag skulle ha skulle det vara att skaffa en sån kropp som henne.. Men som sagt va inget nyårslöfte till mig och sen vet jag att det finns choklad där nere


2013

Jaha ett nytt år, så mycket som händer, kan inte bli annat än fantastiskt.
Gårdagen var berg och dalbana, ena stunden skratt sen bara längta till sängen och dra täcket över huvudet, men började bra och slutade bra och det är väll huvudsaken?
Men idag ligger jag med förkylning och feber, bra början, ett tecken på hur året blir? Hoppas ej
Puss och kram


RSS 2.0