hej

hej nu är jag hemma från några väldigt fina dagar i gbg med min fina pojkvän.

tänkte inte säga så mycket nu utan tänker att bilderna kunde tala för sig själv




fint, pussar

Glad midsommar!

hej, ja idag är det midsommar och än så länge skiner solen! underbart.

först blir lite lunch och mys med familj och släkt sen åker jag och nicklas iväg till virserum där vi ska spendera kvällen med ett annat par, tycker det låter mysigt.

lite snabba cam bilder?



(inte lätt att ta en snygg bild på sin rygg..)
vill visa er min fina klänning, och all drama händer i ryggen, snyggt enligt mitt tycke.

"You can't blame gravity for falling in love."

- Albert Einstein

hej,
har varit i hultsfred hela dagen och lärt mig allt från att lyfta människor från golvet med hjälp av en maskin till att en matta kan lösa många problem. ska bli en intressant sommar, imorgon blir det att slappa och sen onsdag blir min första dag jag ska gå jämte.
för övrigt vill jag att solen ska komma fram mer.

var allt just nu, vi hörs, kram

jo tänkte tråkigt med ett inlägg utan bild så ni ska få en bild på min väska/kasse vad man nu kallar en sån här? fick iaf den idag. jobbar ju inom kommunen nu


sommarlov

har nog inte riktigt förstått att jag har sommarlov? men är så skönt så kan knappt beskriva det med ord. men vet ni vad? fick min efterlängtade klockan av Daniel Wellington, från mina föräldrar i dag till frukosten. har nämligen suttit och trånat över den här länge och nu fick jag den. dom är för fina mina päron.



måndagen gjord

och snart är det lov! ganska busy (cool jag är som skriver lite engelska mitt i allt) lov jag har framöver men det tycker jag om, första veckorna blir det mest mys med pojkvännen och sen fem veckor jobb.
de senaste två dagarna har jag insett att det är verkligen om ett år jag ska flytta härifrån och gå vidare i livet, så tittat på det mesta i Kalmar, var och vad jag kan träna, visar sig vara sjuuuuukt mycket att välja på där dör av lycka, kollat lite lägenheter för skojs skull, läste lite mer om universitetet. vet ett år kvar men alla treor säger att det går fort som blixten.

puss och kram

är ni sugna att lyssna på något fint?

klicka så fall häääär, fin.

jag är kär


hur vacker? ett problem finns just nu endast i large..
men hoppas att det kommer in fler storlekar snart för skulle vara perfekt till midsommar


vilken dag..

hej suck och stön vilken dag, fysikprov idag och sen hände något som jag kan inte finna ord till, vissa människor alltså, jaa, finns inga ord.
aja sitter och stirrar på mitt schema som kom idag! och känns faktiskt bra, ska bli spännande och pengar är ju alltid trevligt.

nej nu ska jag ta igen mig för nu är pluggandet över för min del på några si så där 10 veckor? liiiiiiike

puss & kram

.

“Some people bring out the worst in you, others bring out the best, and then there are those remarkably rare, addictive ones who just bring out the most. Of everything. They make you feel so alive that you’d follow them straight into hell, just to keep getting your fix.”

lånade den här från en blogg, behöver jag ens säga vems?

farväl

allra sista desperate housewives ikväll då, jag förväntar mig tårar bra slut och mer tårar


lite bra saker från weheartit







hej hopp

hejsan, måndag och allt känns bra. vet ej hur många av er som läser Isabella Löwengrips blogg? (blondinbella) men iaf hon köpte hund för någon dag sedan, är han inte riktigt ful söt? kan inte bestämma mig om jag gillar honom eller inte.


som sagt va ful söt

samma men ändå inte

sitter här och lyssnar på fin musik, tittar på bilder och tänker. dom senaste åren herregud vad man har gått igenom, kanske inte överlevt cancer eller något sånt men ändå. känns som allt är det samma men ändå så långt ifrån vad det var förr, fattar ni? jag säger inte att jag hade det bättre förr inte heller att jag har det bättre nu, menar bara att jag var lycklig då men minst lika lycklig nu. men oj vad allt är annorlunda vare sig man vill det eller inte.

tack för pratstunden

puss & kram

kärlek till...

Hans Lantz som har gett oss fysikprov tills på torsdag, så snäll människa! pluggsuget är ju på max så här års


gör så att han och jag kan flyga hela tiden

hej, tänk att det är sommar? märks inte när man måste ta på sig jacka när man går ut, men iaf! glad, skolan slutar snart och sen är man äldst i skolan. konstigt, var allt går fort.
helgen har varit bra, den som allt annat har gått för fort, varit med pojkvännen hela tiden, ätit alldeles för mycket godis, menar det.. ont i magen och jaa, men sånna helger måste man få ha tycker jag. mums.

bilden tagen från N


RSS 2.0