Hemmafru

Har varit ledig idag, vilket är hur skönt som helst när det är fredag. Passade på att baka bröd för första gången, eller har gjort någon gång innan men inte samma sak. Kände mig väldigt vuxen, kanske valt fel yrke? Kanske borde bli bagare eller kanske hemmafru? 






 

Inte ensam längre

I söndags flyttade Nicklas hit och delar på min lilla fina lägenhet, känns mycket bra o mys. Tänk att man har blivit så vuxen. 




Dagen D imorgon

Imorgon är min första tenta och vilken ångest jag hade idag när jag vaknade. Är trött, har sovit så dåligt den här veckan, undrar hur man mår efter tre år av sånt här.. Åkte och köpte en påse winegum som jag ska äta bland annat under tentan, kanske hjälper. Skulle bara behöva en stor kram nu och någon som säger att det kommer gå bra. 

Saknad

Saknar dig så mycket min lilla gosis 
Snart ett år sedan du skuttade upp till himlen 




Måndag

Kan inte klaga på utsikten från klassrummet vi hade idag. Härligt att vara här i sommar.  Ett litet lyft mot vad vi brukar vara, där har vi inte ens fönster. 




Nästa vecka

Har sådana blandade känslor över nästa vecka, hemskt för har min första tenta på lördag och det är super svårt det vi håller på med, vill bara klara den. Ångest. 
Okej nu till det bra! Behövs verkligen något positivt, ska inte bo ensam så länge till.. Underbart 

Ångesten börjar komma

Efter ha varit ledig i två dagar så var det lång dag, 8:15-17:00 räkna + labb. Nästa lördag är första tentan och en väldigt peppande klasskamrat sa att 60% kuggar på sin första tenta, jo man tackar för den infon! Precis vad man behöver för att öka självförtroendet..


På tal om annat, älskar mina mon amie muggar 


Dröm semester

I ett tag nu har mamma och jag pratat om att vi två skulle åka på en semster ensamma, för att träna (och sola). Är ju bara mamma och jag i min familj som tycker om att träna. Träna på morgonen/förmiddagen sola på dagen och sedan träna på eftermiddagen/kvällen, låter helt fantastiskt. Drömde mig bort lite innan och hittade det här hotellet som skulle vara perfekt, är ett "träningshotell" med massor av saker, ni vet löpträning för mamma yoga och gruppträningar för mig och sen har dom massor av annat. Ligger i Rhodos det här hotellet, skulle verkligen vara en dröm semester. Lite annorlunda än det vanliga
 
 
 

I tisdags

Hej, i tisdags så var min syster och mamma här. Vi på stan hela tiden. Blev några shoppingkassar.. Tur att jag inte har behövt lägga några pengar på mat den här veckan, bra med mat i frysen. Matpengarna blev shopping pengar istället. Var kul att var "värdinna", bakade scones och bananmuffins till dom kom, sen åt vi på min favorit resturang här i Kalmar, Ernesto.
Imorgon åker jag hem till Hagelsrum, ska bli mysigt.
 
 

RSS 2.0