Studentveckan

Hej hopp! Studentveckan rullar på, har hunnit med paintball, grilla, festa och imorgon blir det Bodaborg. Kul det ska bli! Livet kan vara helt okej ibland


Söndag kväll

Hej! Imorgon börjar den veckan som jag har längtat till de senaste tre åren, nämligen STUDENTVECKAN!! Helt galet. Imorgon ska vi köra paintball, ska bli super skoj! Har tränat på cod i helgen.
Sedan ska jag ringa på en lägenhet, håller verkligen tummarna att han kan hålla den tills 1 augusti! Gaah
Som min kära vän Sofia Össmar brukar säga, humörsvägningar..

Tycker bara den här är för bra


baksidan med att flytta

ena dagen längtar jag så otroligt mycket till jag ska flytta och allt det och visst jag längtar ska bli härligt att bli lite vuxen. Men när det finns bra saker finns det ju alltid dåliga saker och dom är: Jag får bo ensam ett tag vet ej om det är i en månad, ett halvår eller ett år och PENGARNA! jag ska försöka att inte behöva låna, vilket innebär att jag måste leva snålt, känns jätte jobbigt att räkna pengar men hellre det än massor av lån sen. funderar om jag ska jobba på bemmaningen i Nybro på ett äldreboende? kanske inte skulle vara fel, jobba när jag kan och få in lite pengar iallafall. snurrar i mitt huvud just nu, vill bara hitta en lägenhet så känns det nog bättre.

Torsdag

Hejhej!
Vet ni en sak? Jag gjorde mitt sista fysikprov idag, mitt sista prov på Hultsfreds gymnasium. Kan inte beskriva känslan, ren lycka. Jag klarade det, vi klarade det. Eller jaa, sex stycken slutade, men iallafall!
Är en glad tjej som kryper ner under täcket ikväll!


Balen


Egen bil

Pappa gav mig den här idag. Trodde en nano sekund att han gav mig en Audi, visade sig att det var bara en nyckelknipppa.. Aja får sätta den på Peugeot nyckel (den bilen är ju nästan min) så folk tror att jag har en Audi stället.


Dagen efter

Hej. Gårdagen var braa men idag är inte N och jag lika pigga och fräscha. Men det är väll så det ska vara.
Har inte så många bilder på mobilen men när jag fått in alla bilder som Emma tog, lägger jag ut mer bilder


Imorgon

Shit imorgon är det bal!? Helt plötsligt känner jag mig nervös.


Längtar tillbaka

Skulle gärna ta en resa efter studenten. Var så mysigt när vi var på gran canaria. Kom precis på att jag inte har lagt ut några bilder på vår semester? Ska försöka ta tag det en dag.


Onsdag

Hej, visst är det härligt med onsdagar? Är ledig på onsdagar kanske är därför jag tycker så mycket om dem.
Tycker jag bara tänker på lördag (balen) just nu. Kollar på SMHI flera gånger per dag vad det ska bli för väder. Håller tummarna på 20 grader och sol.
Nicke och jag jobbar på våran bränna också. Gaaah vad jag längtar nu
(Nicklas ben på bilden)


Olika sätt att fira ledighet

Har förstått att många festar ikväll, det är ju ett sätt att fira ledigheten på. Jag körde ett helt underbart och peppande aerobic pass istället, mer min typ av firande


Men håll dig tätt intill mig, för vi kan gå på vår egen väg

Hej, njuter ni av ledigheten? kan inte direkt påstå att jag gör det men är glad för tror jag är klar med mitt projketarbete. Gjorde det sista idag och det var att ta kort till framsidan till min fantastiska kokbok (ja, jag var ironisk där) Firar det genom att lyssna på Håkan.
och ni.. en bra sak till, har nog hittat någon som kan skaffa lägenhet till mig. en stor lättad suck på det! men inte helt och hållet, för jag tror inte riktigt på det förrän jag har kontraktet i handen.


Tisdag

Hej! Gårdagens depp är borta idag, skönt det. Har tagit helg nu och det känns fantastiskt, dock finns det mycket plugg att göra men iallafall!
Kortbyxor väder idag. Det är nu jag trivs


Börjar tappa hoppet

Satte mig glad och hoppfull o skulle ringa om några lägenheter. Den jag hoppades mest på hade kontoret stängt så den vet jag ej, men den skulle vara för bra för att vara sann om jag fick den. Sen har jag pratat med en otrevlig gubbe, en snäll man men hade inga lediga och sedan en till men den var redan uthyrd. Slutade med att jag satt och grät. Är så totalt slut på allt sånt här.


31 dagar kvar

Ja då var det bara en månad kvar till studenten. Det känns helt fantastiskt men samtidigt väldigt konstigt att min gymnasietid är över. Sitter och kämpar med det sista på projektarbetet, är bara småsaker kvar, skönt när den saken är över. Tror jag ska antingen bränna upp arbetet efteråt eller rama in den, ska fundera på alternativen tills fredag.
Bilden är från igår när vi var hos Anna, Jonas, Ludvig och bebisen (fortfarande i magen men den räknas iallafall) tyckte bilden var gosig. Kanske blir en plutt snart trots allt?


RSS 2.0