fatty


finner inga ord. från Hibbs tumlr

2012-09-26

sitter här frusen, trött, och helt slut i kropp och knopp. så man känner efter fysikprov. kan inte längta mer tills slipper att.
men hann med 10.45 bussen idag och imorgon är det studiedag, lite tur ska man ha iaf
nu blir det gårdagens svenska hollywoodfruar och sen ska jag nog göra en riktigt god lunch. man måste göra det bästa av saken
 

trött flicka
 
 

gissa vad jag gör nu?

jo, skriver julklappslistor, mums. bästa med hösten, planera

ibland är det bra med tvättmissar

nicklas skulle tvätta sin lammulltröja, nu är den lagom till mig. super skön
 

2012-09-23

söndag idag och jag sitter omringad med böcker högt och lågt. sitter och tänker på att den här veckan har redan gått, den är historia nu. kanske är det som dom säger, trean går snabbt. imorgon är en ny vecka och inte inte bara en vanlig måndag utan även min och Nicklas månadsdag, då har vi varit tillsammans två år och två månader. jag vet att alla tycker det är konstigt och kanske lite töntigt att efter så länge att jag fortfarande bryr mig om en ynklig månadsdag, men tycker det är fint. ler lite extra när jag ser att det är den 24e. töntigt eller ej.
 
 

ler

vilken dag! började med att på alternativ medicinen så lärde vi oss att massera och blev masserade, helt underbart. sen fick jag reda på att jag har fått kemi stipendium, så ska till stockholm i början av februari, Hooooooppas att det inte krockar med gran canaria! sen ikväll ska jag mysa med min pojkvän, vilken dag. var välbehövligt!!
 



sistaskolfotot

idag tog jag mitt sista skolfoto, någonsin. man har ju tagit det sen man gick på dagis? men iaf, jag fick stå upp! japp ni läste rätt, jag fick stå upp, stolt.
 

så här såg jag ut idag, dagen till ära.

gud vad jag längtar

ja igår så bokade jag och nicklas en resa till gran canaria i vinter, sportlovet närmare bestämt. blir så skönt att komma bort från kalla sverige för att sola och mysa bara vi två. fint
 

venerdì

(fredag)
idag fick jag känna på mina italienska rötter, deras heta temperament rättare sagt. blev så otroligt arg på en butiksbiträde idag i oskarshamn, mamma sa att man kunde se hur svarta mina ögon blev. hehe.. men sluta tjata och tro att du vet? nej henne tycker jag inte om. sen har det hänt så mycket drama den senaste veckan, så mitt stubin är inte den längsta för tillfället.
tur att det är lång helg och jag ska bara dränka mig in i skolarbete hade jag tänkt iaf.
 
jo en sak till, det är 273 dagar kvar tills jag tar studenten. vill bara få det sagt puss hej
 
blir en bild sen i somras, bara för att jag saknar honom, nu när han är i växjö hela helgen..

dagen party killer..

går iaf till karina, verkar som det inte blir något spexfoto för nv10.
blir så trött på allt drama i skolan. låt oss ha vad vi vill

var allt för tillfället, puss

veni vidi vici

söndag eftermiddag och jag har precis gjort klart en svenska uppgift som jag verkligen fick tvinga fram varenda ord för att bli klar. så lycklig nu! imorgon är det måndag, helt vanlig måndag, känns braaaaaa. förlåt att jag är så glad även fast det är söndag eftermiddag och det är meningen att man ska ha söndagsångest men gjorde precis klart en dö jobbig uppgift, säger det för tredje gången: jag är klar! jag klarade att. sån lättnad. förstår ni mig?
 
nu ska jag bara ta en välbehövlig dusch sen blir det virserum för att mysa, love it
 
 

2012-09-4

hejsan, är helt död i dag. träningen började ju igår. underbart men känns att man har legat och latat sig i några månader nu. men ikväll kör vi igen, dubbelpass, mums.
 

drömmer mig bort

sitter och tittar på olika resor, skulle vara så härligt. en vecka någonstans, underbart. krävs att tänka på
ser inte så dumt ut va?

RSS 2.0